.
Bart Peeters in Viage Brussel (2010)
donderdag 4 april 2019

Bart Peeters nieuwe presentator Night Of The Proms

En hij gaat ook optreden in Sportpaleis.


Bart Peeters wordt de nieuwe presentator van de komende zomer- en najaarseditie van Night of the Proms. Daarmee is meteen ook de eerste artiest voor Night of the Proms op 22 en 23 november 2019 in het Sportpaleis bekendgemaakt. In Koksijde neemt Bart op 1 augustus de presentatie voor zijn rekening van de 1000e Night of the Proms. De “Summer Edition” aan zee is zowel de allereerste Belgische uitvoering in openlucht als een heel bijzondere jubileumeditie.



“Het succesrecept van de voorbije jaren in België en Nederland waar de presentator ook zingt, bracht ons bij Bart Peeters. Voor ons is hij een vriend van het huis: hij presenteerde Night of the Proms al enkele keren in Nederland, geeft regelmatig gastoptredens bij onze eigen producties, en treedt regelmatig solo op in onze zalen. We hebben onze stoute schoenen aangetrokken en hem gevraagd of hij onze drie shows in 2019 van Night of the Proms wil presenteren. Hij hapte vrijwel meteen toe en daar zijn we bijzonder trots op. Dat hij daarenboven ook nog muzikaal uit de hoek zal komen, is voor ons een dikke plus”, zegt Jan Vereecke van PSE Belgium, organisator van oa. Night of the Proms.

Bart Peeters gaat een druk najaar tegemoet. De muzikant geeft niet minder dan 6 Deluxe-concerten in de Lotto Arena. Daar voegt hij nu dus ook zijn rol aan toe van gastheer en zanger bij Night of the Proms in het Sportpaleis.

“Ik vind het een hele eer dat men mij deze vraag stelde en ik moest er eigenlijk niet lang over nadenken. Voor mij voelt het als thuiskomen. Night of the Proms staat na al die jaren nog altijd voor een zeer kwalitatief concept en daar nog eens deel van mogen uitmaken stemt mij gelukkig. Ik ga een druk jaar tegemoet, maar ik kon gewoon geen nee zeggen”, verduidelijkt Bart Peeters.



Night of the Proms 2019 vindt plaats op donderdag 1 augustus in Koksijde (Summer Edition) en op vrijdag 22 en zaterdag 23 november in het Sportpaleis in Antwerpen. Info & tickets via www.notp.com/belgie.