.
Bart Peeters
zondag 19 december 2021

Bart Peeters moet Lotto Arena opnieuw uitstellen: “Ik heb er mij in getraind”

Ze raken eraan gewend

Voor de vierde keer al moet Bart Peeters zijn shows in de Lotto Arena uitstellen. Voor de vierde keer moeten de mensen worden ontgoocheld omdat corona er alweer anders heeft over beslist. Ontzettend jammer, maar het is niet anders. Bart heeft er zich ondertussen al bij neergelegd.

“Het klinkt misschien raar, maar intussen ben ik er’n beetje in ‘getraind’, zegt hij. In het begin dacht ik ‘F*ck, we waren net zo goed bezig!’ maar na twee jaar corona heb ik mijn naïviteit verloren. Het is erg dat ik het moet zeggen, maar we zijn al zoveel in onze vleugels geknipt, niet door de regering, dat is’n misverstand, maar door het virus – dat we de schaar gewend zijn”, klinkt het in Dag Allemaal.

Bart Peeters hoeft gelukkig niet wakker te liggen van de financiële gevolgen. Door zijn jarenlange carrière heeft hij wat reserve kunnen opbouwen en heeft hij een mooi spaarpotje achter de hand. Maar Bart denkt toch aan de andere mensen die hij anders werk verschaft. Maar zich boos maken, dat doet hij niet. “Ik weet niet of boosheid zoden aan de dijk brengt. Ik heb zelf alle begrip voor de beslissing van de regering.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Bart Peeters

Meer Over:

Bart Peeters