.
Bart Peeters
woensdag 9 februari 2022

Bart Peeters: “Ik stond daar mooi voor aap”

Hij dacht het slim aan te pakken

Bart Peeters is niet alleen in Vlaanderen, maar ook in Nederland een waar fenomeen te noemen. Overal waar hij komt wordt hij heel positief onthaald en de mensen houden van de shows die hij presenteert en de muziek die hij maakt. Toch heeft Bart lang getwijfeld of hij dit allemaal wel wilde, want dat hij plots publiek bezit werd, dat hield de zanger toch wat tegen.

“Ik begreep nog niks van media. Ik kon me in Nederland niet links of rechts bewegen of er werden foto’s van me gemaakt. En ook mijn kennismaking met de Nederlandse tabloids was ook heel ontnuchterend. Ik moest op één dag alle roddelbladen te woord staan en je weet op voorhand al wat ze gaan vragen”, zucht Bart in Humo.

Bart dacht dat hij het slim kon aanpakken door verhalen uit zijn duim te zuigen, maar dat keerde zich volledig tegen hem. “De volgende week kwamen er op dezelfde dag zeven verschillende verhalen uit en stond ik in de tabloids mooi voor aap. Na nog enkele voorvallen begon mij te dagen dat mijn aanpak niet de juiste was. Ik heb dan snel geleerd hoe het wel moet. Vanaf dan verschenen er artikels waarin alles een verkeerde naam kreeg en hopeloos overdreven was, maar toch positief.”

Bio van Bart Peeters

Meer Over:

Bart Peeters