.
Bart Peeters
maandag 6 september 2021

Bart Peeters: “Ik kijk er al naar uit om dat te zingen”

En wij willen dat héél graag horen.

Hoewel corona het hele land heeft platgelegd, geldt dat niet voor Bart Peeters. Hij is altijd druk in de weer geweest. Zo schreef hij een heleboel nieuwe nummers voor zijn nieuwe plaat. “Eén van die nummers gaat over een man die roept: ‘In deze tijd krijgt ge al grote ambras als ge nog maar een kerstboom versiert!”. Bart kennende, zou het hier niet bij blijven en Bart schreef verder aan het nummer. “Op een bepaald moment begon dat personage zo hard op vrouwen af te geven dat het naar seksisme begon te neigen. Ik kijk er al naar uit om dat met veel plezier te zingen”, glundert Bart in Humo.

Het nummer is gelukkig niet autobiografisch. Bart zijn respect voor vrouwen is groot en weet perfect hoe hij ermee moet omgaan. “Als een vrouw een probleem uit de doeken doet, dan is het de bedoeling dat jij een luisterend oor bent, evenwel zonder een oplossing te bieden, want dat zou kunnen suggereren dat jij het beter weet”.

Bart vindt mannen een heel stuk makkelijker in dat soort situaties. “Je zegt tegen mannen gewoon: ‘Je zou misschien het volgende kunnen doen.’ Dat is veel eenvoudiger”, aldus een lachende Bart Peeters.

Bio van Bart Peeters

Meer Over:

Bart Peeters