.
Bart Peeters
zaterdag 28 januari 2023

Bart Peeters: “Het licht bleef toen te lang aan”

Dat was niet gepland

Bart Peeters is altijd één van de meest populaire zangers en presentators geweest van ons land. De laatste keer dat hij op één verscheen was in een spannende stripact waarbij hij helemaal naakt ging voor ‘Kom Op Tegen Kanker’.

Maar toch houdt Bart in het vervolg liever zijn kleren aan. Toch zeker bij het presenteren van de MIA’s. “Welke, dat weet ik niet. Ik vind dat een gastheer zo onopvallend mogelijk gekleed moet zijn, maar daar zijn de stylisten het niet mee eens. Dat wordt opnieuw een strijd, we zien wel wie wint. Maar ik ben eigenlijk niet geïnteresseerd in kleren. Al steken ze me in een gouden pak.”

Bart kijkt met goede herinneringen terug op zijn stripact tijdens het programma. Dat het ook een mooi resultaat heeft opgeleverd, doet Bart alleen maar veel plezier.

“Sindsdien hebben veel mannen zich laten controleren. Ook al moesten we daarvoor helemaal naakt gaan en bleef het licht iets te lang aan in de zaal op het moment suprême. Maar schaamte, zoals bij dat strippen, kun je dus wel afleveren.”

Een andere uitdaging die Bart te wachten staat is zijn optreden tijdens ‘James, De Musical: Live on Stage’ in de Lotto Arena. “En dat tussen allemaal doorgewinterde dansers nog wel. Ik ben niet zo goed in georganiseerd bewegen. Mijn repetities zijn er vooral op gericht te voorkomen dat ik een danser of dansers omver loop.”

Bio van Bart Peeters