.
Bart Peeters
dinsdag 7 juni 2022

Bart Peeters: “Haar boze blik achtervolgt me nog steeds”

Het was een bijzonder optreden

Als zanger heeft Bart Peeters al op heel wat podia in Vlaanderen gestaan. Maar één van de meest memorabele optredens was toch die op de student Kick-Off in Gent. Net datzelfde jaar studeerde ook Bart zijn dochter Winnie in Gent.

“Haar vriendinnen hadden haar meegesleurd. Ik waagde het te stagediven en zweefde boven dat publiek en toevallig over het hoofd van ons Winnie. Ik heb nog nooit zo’n boze blik gezien. Hij achtervolgt me nog. ‘Als je iets over mij durft te zeggen, dan vermoord ik je’, stond in haar ogen te lezen”, lacht Bart in Dag Allemaal.

Wie al eens een optreden heeft meegemaakt van Bart Peeters weet dat elk optreden een enorm feest is. Het ene positieve en vrolijke nummer na het ander passeert de revue. “Maar ik heb ook minder vrolijke nummers. Zoals het nummer dat ik schreef voor mijn opa.”

Nu de wereld de pedalen lijkt kwijt te zijn is het niet altijd eenvoudig voor Bart om positief te blijven. Hij vangt een Oekraïense vrienden op en hij bewondert hun positiviteit. “De vrouwen willen al terug, dat tekent toch een beetje de positieve ingesteldheid van dat volk. Maar ik vrees dat ze niet goed beseffen waarin ze dan terecht zullen komen.”

Bio van Bart Peeters

Meer Over:

Bart Peeters