.
Bart Peeters, Gloria Monserez
woensdag 6 maart 2024

Bart Peeters: “Dat is een generatie waar ik heel erg in geloof”

Hij is blij met de samenwerking

Bart Peeters en Gloria Monserez zijn een gouden duo als presentators van ‘De Droomfabriek’. Het was niet meteen een droom van de twee presentatoren om ooit samen een programma te presenteren, maar ze voelen zich wel heel erg in hun sas naast elkaar.

“Dat is allemaal heel toevallig gebeurd. Bart en ik zijn allebei in dezelfde week, en los van elkaar, naar het productiehuis De chinezen gestapt met de vraag om een human interest-televisieprogramma te maken. Met de mensen babbelen, naar goede verhalen luisteren... Ze hebben ons dan samen gezet en al snel kwam naar voren dat we ook graag mensen gelukkig wilden maken. En dan kwam iemand op het idee van De Droomfabriek”, zegt Gloria in Story.

De twee hadden wel al een aantal keer samengewerkt, zoals de intredes van Sinterklaas. En die samenwerking verliep altijd meer dan prima.

“Bovendien ben ik heel blij dat ik De Droomfabriek mag presenteren met zo'n groot en opkomend talent als zij. Ik draai al vele jaren mee in de showbizz en ik omarm altijd de nieuwe generatie. Maar nu is er een generatie waar ik heel hard in geloof. Vooral door hun energie en frisse manier van denken. Gloria en haar leeftijdsgenoten zijn de toekomst van televisie, ik ben al meer het verleden.”