.
Bart Kaëll
donderdag 13 februari 2014

Bart Kaell samen met Johnny Logan op Back To Mexico

Bart Kaëll samen met Johnny Logan in Kursaal van Oostende.

Bart Kaëll staat samen met onder andere Johnny Logan en Les Humphries Singerers in Kursaal van Oostende.
The Les Humphries Singers was een zanggroep die in de jaren 1970 werd opgericht in Hamburg. Behalve door hun muzikale succes, viel de groep ook op door het grote aantal, uit verschillende landen afkomstige, groepsleden. De Les Humphries Singers brachten destijds invloeden uit de hippiebeweging de hitlijsten binnen. In 1976 vertegenwoordigden ze Duitsland bij het Eurovisiesongfestival met het door Ralph Siegel geschreven nummer Sing sang song. Andere hits, waarbij Humphries vaak teksten uit gospels gebruikte, waren duidelijk succesvoller en geven een goed beeld van de typische seventies sound.
Voormalig lid en medestichter van de Les Humphries Singers, Victor Scott, brengt samen met een aantal andere voormalige groepsleden van de succesformatie de muziek uit de seventies terug tot leven. Voor dit unieke concert, dat tevens de start is van een Europese tour, komen ook mister Eurovision What´s another year Johnny Logan en Everybody´s free zangeres Rozalla naar Kursaal Oostende.
Daarnaast zijn er gastoptredens van Oostendenaar Peter Heylands en Sandrine Henry (die bekend werden van hun performance tijdens Belgium´s got Talent) en het jong geweld van MCG. Om het geheel compleet te maken krijgt u een voorsmaakje van de nieuwe Keep the Bright Side Up modecollectie. Nieuw is dat Bart Kaëll heeft aanvaard om de affiche te vervolledigen. Hij was onlangs al samen te gast met Johnny Logan in Oostende en nu doet hij dat ook voor een groot publiek. Het is één van de weinige optredens van Bart in de regio dit seizoen en samen met Johnny Logan maakt hij er ongetwijfeld een schitterende avond van!

Praktische info
Datum Vrijdag 18 april, 20u00
Plaats Kursaal Oostende
Tickets 25-40 euro (excl. reservatiekosten)
Reservering Online via www.sherpa.be