.
Bart Kaell
zaterdag 11 september 2021

Bart Kaëll over terugkeer Tien Om Te Zien: “dat had ik graag anders gezien”

Opmerkingen over terugkeer Tien Om Te Zien uit onverwachte hoek.

Eind augustus werd de eenmalige comeback van 'Tien Om Te Zien' opgenomen. Deze werd uitgezonden op 1 september 2021 en haalde mooie kijkcijfers. De uitzending werd een mix van de artiesten van toen en de artiesten van nu. Iets wat de oude garde aan het denken zet. “Als ‘TOTZ’ volgend jaar terugkomt, zal het toch een beetje een strijd zijn tussen de oudere en de nieuwe lichting die ertussen probeert te komen”, vertelt Luc Steeno aan Dag Allemaal.

Maar Luc is niet de enige die het graag een beetje anders had gezien. Ook Bart Kaëll had het graag anders gehad. ‘Ik ben heel blij dat ik in de top 10 van de grootste TOTZ-hits ben opgenomen met ‘Zeil je voor het eerst’. Maar in tegenstelling tot de jonge artiesten kreeg ik niet de kans om mijn nieuwe single ‘Zomerlief’ voor te stellen.”

Collega van Bart en Luc, Jo Vally was niet uitgenodigd voor de comeback van TOTZ. Maar ook hij hoopt dat, mocht TOTZ dan toch ooit terugkeren, ook de oudere garde niet vergeten wordt. “In andere landen schrijven ze oudere artiesten ook niet zomaar af.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Bart Kaëll, Luc Steeno en Jo Vally