.
Bart Kaell en Luc Appermont
vrijdag 12 augustus 2022

Bart Kaëll heeft een drukke agenda: “Ik heb daar geen zin meer in”

Maar Luc wel

Schlagerzanger Bart Kaëll en presentator Luc Appermont vormen al vele jaren lang een standvastig koppel. Ze zijn elkaars steun en toeverlaat en vullen elkaar perfect aan. Kinderen heeft het koppel niet, en ook geen huisdieren.

“We hebben dertien jaar lang een hond gehad, Xibo. Maar we hebben geen tijd meer voor een nieuw huisdier. Af en toe komt er een fazant op bezoek, we zetten dan altijd een eetbakje klaar. Ik zou hem graag willen temmen, maar wel vrij laten leven in onze tuin”, bekent Luc in Story.

Bart en Luc hebben een erg mooie en grote tuin, ideaal voor vele tuinfeestjes. Al komt dat er niet altijd van.

“Ik zou dat graag vaker doen, want ik ben sociaal en heb nood aan familie en vrienden rondom mij. Maar Bart ziet op tegen de organisatie en het werk dat erbij komt kijken. De zomer is daar de beste periode voor, maar net dan is het superdruk voor Bart.”

“Op een vrije dag heb ik meestal geen zin in een feestje. Als het toch eens gebeurt, speelt Luc Mr. Proper. Dan sleurt hij alle tapijten naar buiten en houdt hij grote kuis. Daar doe ik niet aan mee, hoor. Na het feest moet hij opnieuw kuisen, want dan is alles weer vuil.”

Download onze app voor iOS of Android