.
Bart De Pauw
woensdag 1 mei 2024

Bart De Pauw: “Onze liefde is groot genoeg”

Ze overwonnen alles

Inès, de vrouw van Bart De Pauw, heeft ondertussen bewezen dat ze haar man ontzettend graag ziet. Ze heeft het niet makkelijk gehad met alle heisa rond haar man, maar ze is toch voor hun relatie blijven vechten.

“Ze zit hier nog altijd omdat de liefde tussen ons groot genoeg is. Inès weet dat ik geen slecht mens ben. Was ik niet tot oprecht inzicht gekomen, ze zou hier niet meer zitten. Ik geloof graag dat we dichter naar elkaar toe zijn gegroeid. De laatste zeven jaar waren de beste van ons huwelijk”, zegt De Pauw in Het Laatste Nieuws.

En da zijn er nog de kinderen van Bart De Pauw. Zij hebben natuurlijk ook te horen gekregen wat hun vader heeft gedaan en hij was hen wel wat uitleg verschuldigd.

“Dat was heel moeilijk. Ik heb dingen moeten toegeven die verschrikkelijk waren. Maar als ik eerlijk ben: wij waren met de kinderen eerst niet eens zo bezig. Onze wereld stond op z'n kop en wat wij deden, was damage control. Telefoons, een verdediging opbouwen, een dossier maken. Quinten studeerde in Amsterdam, we dachten dat die er daardoor minder last van had, maar we hebben ons daar hard in vergist. Amelie en Charlotte zaten op een school waar ze dat gelukkig heel goed hebben aangepakt. Het was pas veel later, in therapie, dat de kinderen hebben gezegd: 'Het ging thuis nog maar over één ding', en ze hadden gelijk.”

Bio van Bart De Pauw

Meer Over:

Bart De Pauw