.
News Image

Bart De Pauw maakt nieuw tv-programma voor VIER

Nu is het officieel.


De kranten pakken vrijdag uit met het bericht dat Bart De Pauw een nieuw tv-programma rond Influencers maakt voor VIER. Eerder dit jaar dook dat bericht al een keer op, deze keer zou één en ander nog wat concreter zijn. Volgens Het Laatste Nieuws gaat het over een sketchprogramma dat het productiehuis Koekentroef! voor VIER maakt.

Volgende maand is het twee jaar geleden dat Bart De Pauw weg ging bij de openbare omroep omdat hij in opspraak kwam. #MeToo deed hem de das om, al moeten de feiten al dan niet nog bewezen worden voor de rechtbank.

Bart De Pauw zou één van de regisseurs van een nieuwe reeks worden, zijn werk zal zich dus achter de schermen afspelen. In ‘De Influencers’ steken de programmamakers de draak met mensen die zich via de sociale media proberen te bewijzen als trendsetters. Het programma belicht alle facetten van een influencer. Met vallen en opstaan, met succes, met de flops als een foto toch niet het beoogde resultaat lijkt te hebben en de vaak gekke poses die de nieuwe ‘beroemdheden’ aannemen. Tv-kijkend Vlaanderen zal vaak kunnen lachen, maar medelijden en respect zullen ook de revue passeren.



De serie zal gedragen worden door onder andere Joke Emmers, Eva Binon, Rik Verheye, Stijn Steyaert en Tom Audenaert en in de loop van 2020 op VIER worden uitgezonden.

Bio van Bart De Pauw

Meer Over:

Bart De Pauw