.
Bart Cannaerts
donderdag 14 april 2022

Bart Cannaerts presenteert nieuwe quiz: “Ik beschouw dat als puur geluk”

Hij presenteert een nieuwe quiz

Op 18 april start ‘De dag van vandaag’, een gloednieuwe quiz op één. Daarin proberen drie BV’s vier dagen per week samen een zo groot mogelijk bedrag te verzamelen in een quiz over de grote en kleine actualiteit van de dag. Presentatie is in handen van Bart Cannaerts.

Nieuw als presentator is Bart niet, want hij presenteerde eerder als ‘De Pappenheimers’ en ‘'De Slimste Mens Ter Wereld'. “Maar het is wel voor het eerst dat ik een goednieuw concept ga presenteren. En natuurlijk is dat spannend. Maar het is net zo spannend dat we elke dag moeten starten met een leeg blad voor het opstellen van de quizvragen en dat ik voor het eerst live ga presenteren”, lacht Bart in Story.

Vele kansen die Bart heeft gekregen zijn toevallig op zijn pad gekomen en heeft hij nooit bewust voor gekomen. “Het pad dat ik bewandel is niet uitgestippeld, maar ik blijk er altijd wel leuke dingen tegen te komen. Dat heeft zeker met geluk te maken. Ik heb wel talent voor dingen, maar ook dat beschouw ik als puur geluk.”

Bio van Bart Cannaerts

Meer Over:

Bart Cannaerts