.
Bart Cannaerts
donderdag 21 april 2022

Bart Cannaerts: “Ik vond dat gewoon tof”

Hij had zelfs een artiestennaam

Een dagelijkse quiz over de actualiteit. Ten tijde van corona probeerde VTM een soort gelijk programma, toen gepresenteerd door Jelle Cleymans. Met ‘De dag van vandaag’ probeert één een soortgelijk programma op de televisie te brengen, maar bij hen is de presentatie in handen van Bart Cannaerts.

“Ik had als kind geen enorme nieuwshonger. We keken bij ons thuis wel elke dag naar het nieuws en er zat elke dag een krant in de brievenbus, maar meer niet. Ik ben wel altijd een quiz-man geweest. En dus vond ik het keitof om los van enkel de actualiteit van heel veel onderwerpen een beetje af te weten”, legt Bart uit in Story.

Al van jongsaf aan was Bart gefascineerd door quizzen en presenteerde hij ook zijn eigen quiz voor de familie. “Mijn naam als quizmaster was toen Bartone Cartone, op z’n Italiaans. Ik nam het altijd wel erg serieus en bereidde me echt voor, inclusief vragenlijsten die mijn familie vooraf moesten invullen. Het klinkt misschien heel nerdy, maar ik lees gewoon erg graag quizvragen voor. En ik ben altijd benieuwd naar wie welke vragen kan oplossen.

Bio van Bart Cannaerts

Meer Over:

Bart Cannaerts