.
Bart Cannaerts
woensdag 25 januari 2023

Bart Cannaerts: “Ik denk dat koning Filip meedoet”

Hij is één van de nieuwe speurders

Het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ lijkt steeds dichterbij te komen. De opnames zijn nog in volle gang, de presentator is bekend en nu is ook het nieuwe speurdersteam bekend gemaakt.

Heel wat oude vertrouwde gezichten in het speurdersteam zoals Julie Van den Steen, Andy Peelman en Kevin Janssens. Maar ook twee nieuwe gezichten speuren dit jaar mee naar wie verscholen zit onder de maskers.

Niemand minder dan Tine Embrechts en Bart Cannaerts, die in het vorige seizoen te zien waren, nemen plaats aan de speurderstafel. Bart Cannaerts is in elk geval erg enthousiast.

“Ik wil ook eens deze kant van dit crazy circus meemaken. Ik weet eigenlijk niet of ik een goede speurder ga zijn. Ik vrees dat ik heel gevoelig ben voor tunnelvisie: te hard vasthouden aan één naam en de tips alleen maar beluisteren in functie daarvan”, lacht hij in Dag Allemaal.

De voorbije 2 seizoenen bakte Jens Dendoncker er ook maar weinig van als speurder en dat geeft Bart hoopt. “Als ik echt suck, dan kan ik de volgende keer nog altijd presenteren. Ik heb trouwens het voorgevoel dat koning Filip in één van de pakken zit.”

Bio van Bart Cannaerts