.
Bart Cannaerts
vrijdag 13 mei 2022

Bart Cannaerts: “Dan denk je: zou het genetisch zijn?”

Hij hecht veel waarde aan zijn familie

Liefhebbers van quizzen zien in hem een welkome verschijning op hun televisiescherm. De immer sympathieke tv-presentator en comedian Bart Cannaerts presenteert sinds kort op weekdagen zijn eigen televisiequiz op Eén, getiteld 'De Dag Van Vandaag'. Hij is in zijn privéleven een trotse papa en is erg fier op zijn zesjarige dochter Liz. Hij vertelt meer over hun band aan Dag Allemaal.

Tijdens de week moet Liz het zonder haar bekende papa stellen. Die is dan te druk in de weer met doorheen de dag vragen te bedenken en ze 's avonds aan zijn quizkandidaten voor te leggen. “Mijn dochter ’s avonds in bed stoppen, dat lukt nu even niet. Maar vrijdag, zaterdag en zondag zijn integraal voor de familie”, aldus Bart.

Hij en zijn vriendin zijn naar eigen zeggen nogal gestructureerde mensen en daar komt soms al een trekje van piepen bij Liz. “Op het oudercontact hoorden we dat als ze begint te tekenen, de stiften op een bepaalde plek moeten liggen, en alle kleurtjes bij elkaar. Dan denk je: zou het genetisch zijn, of ligt het aan haar opvoeding? Och, ze wordt zo snel groot”, besluit hij lachend.

Bio van Bart Cannaerts

Meer Over:

Bart Cannaerts