.
Barbara Dex
donderdag 5 november 2020

Barbara Dex: “dit is een financiële ramp”

Barbara Dex deelt tweemaal in de klappen...


Barbara Dex kan het aantal optredens van de voorbije acht maanden op één hand tellen. “Maar als de overheid beslist om alle evenementen te annuleren, moet iedereen zich daaraan houden. Je gal spuwen of iemand met de vinger wijzen is niet aan de orde. Ik kan niet anders dan me daarbij neerleggen en positief proberen te blijven”, vertelt de zangeres in Story.

Een jaar geleden opende Barbara Dex ook haar eigen kledingzaak ‘Babs’ in Mol, maar die deelt natuurlijk ook in de klappen. “Ik heb mijn feestcollectie vorig jaar al besteld, voor de eerste lockdown. Het is bang afwachten of ik met een grote stock zal blijven zitten of niet”, schetst Barbara Dex een beeld van haar realiteit. Via Facebook en Instagram probeert ze klanten verder te helpen nu de winkel gesloten moet blijven.

“Voorlopig kan ik het nog aan, ik mag niet klagen. Maar het is niet makkelijk”, aldus Barbara Dex die in Story van een ‘financiële ramp’ spreekt. Toch toont ze begrip voor de strengere maatregelen: “Ik begrijp dat er ingegrepen moest worden, voor ieders gezondheid, want de cijfers zijn dramatisch.”