.
News Image

Backstreet Boys komen naar Sportpaleis

Daar gaat veel volk naar komen kjiken!


Backstreet’s back alright! De Backstreet Boys kondigen de release van hun tiende studioalbum ‘DNA’ aan, voorzien voor 25 januari volgend jaar. Om al een tipje van de sluier te lichten, laten ze vandaag een eerste single op de wereld los.

Bij hun terugkeer hoort ook een nieuwe tournee, die op 11 mei wordt afgetrapt in Lissabon. De ‘DNA World Tour’ wordt hun grootste arenatournee in 18 jaar. Over een periode van 3 maanden trekken Nick, Brian, Howie, Kevin en AJ doorheen Europa en Noord-Amerika en er staat ook een Belgische halte op de agenda! Afspraak met een legendarische boyband, die onsterfelijke nineties hits voortbracht als “Get Down”, “Everybody”, “As Long As You Love Me”, “I Want It That Way”, “Larger Than Life” en “Show Me The Meaning Of Being Lonely”, op 22 mei in het Sportpaleis!

“Met het nieuwe album hebben we al onze invloeden en stijlen kunnen combineren tot één coherent geheel. De nummers geven dan ook heel goed weer wie wij zijn, als individuen enerzijds en als groep anderzijds. Het is ons DNA. En daar zijn we ongelooflijk trots op”, aldus Kevin Richardson.

Tickets voor het concert op 22 mei in het Antwerps Sportpaleis zijn beschikbaar vanaf vrijdag 16 november om 10 uur.




Bio van Backstreet Boys

Meer Over:

Backstreet Boys