.
Lucas Van den Eynde in Lisa - aflevering 24
dinsdag 4 juni 2024

Backstage Producties onthult eerste grote naam in Annie-De Musical

Meteen een schot in de roos.

Backstage Producties kondigde in maart de langverwachte terugkeer aan van de geliefde musicalklassieker 'Annie De Musical'. Wie de rol van "Annie" gaat vertolken, dat blijft nog even geheim. Er worden nog volop audities georganiseerd.

Maar co-producent James Cooke maakt alvast met gepaste trots bekend dat niemand minder dan "musicalklasbak en fenomenaal acteur" Lucas van den Eynde de rol van Oliver Warbucks zal vertolken. "Ik heb de kans gehad om hem al vaak in prachtrollen te zien, ik weet 100% zeker dat Lucas een hartverwarmende Oliver "Daddy" Warbucks zal zijn."

Gedreven door een getalenteerd creatief team onder leiding van regisseur Jaak Lema en choreograaf Laurent Flament, belooft deze productie een adembenemende ervaring te worden voor theaterliefhebbers van alle leeftijden. De volledige cast wordt deze zomer bekend gemaakt.

'Annie De Musical' vertelt het verhaal van het guitige en moedige weesmeisje, Annie dat weet te ontsnappen uit het vreselijke weeshuis van de gemene Miss Hannigan. Volg mee de zoektocht naar haar ouders en geniet van enkele wereldhits zoals "Tomorrow" en "It's a hard knock life".
Vanaf 18 januari 2025 is de musical te zien in Antwerpen & Gent.

Tickets en informatie: www.backstage-producties.be

Bio van James Cooke en Lucas Van den Eynde