.
Bab Buelens in Familie
dinsdag 9 juni 2020

Bab Buelens verdedigt betogers met duidelijk standpunt

“Het zal niet enkel aan hen liggen…”


Bab Buelens neemt op haar Instagram Stories een duidelijk standpunt in over de protesten die dit weekend doorgingen voor de Black Lives Matter-beweging.

De actrice kan begrijpen dat mensen hierdoor geschrokken zijn en vrezen dat een dergelijke massa volk voor een opflakkering van een virus zou kunnen zorgen, maar toch wil Bab één ding duidelijk maken.

“Hopelijk komt er geen nieuwe lockdown, maar mocht die er toch komen zal het niet enkel zijn omwille van mensen die om morele beweegredenen protesteerden met mondmaskers en social distancing,” schrijft Bab Buelens in een lang bericht op haar Instagram Stories.

“Dan zal het zeker ook zijn door de families die elk weekend barbecues houden voor meer dan 40 man of door mensen die een hele zondag gaan shoppen en veel minder voorzorgen nemen dan de betogers.”

Bab Buelens wil vooral duidelijk maken dat de morele redenen van de betogingen veel meer te rechtvaardigen zijn dan het kopen van een nieuwe broek met je vrienden. “Maar dat is enkel maar mijn mening,” wil de actrice geen controverse starten.

Bab Buelens wil immers eveneens haar steun betuigen aan alle mensen die een dierbare verloren zijn aan het coronavirus. “Alle begrip voor mensen die zich druk maken over de protesten als ze een dierbare verloren hebben.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Bab Buelens

Meer Over:

Bab Buelens