.
Bab Buelens in Familie
maandag 18 april 2022

Bab Buelens toont litteken tijdens sexy fotoshoot

Ze hoeft zich niet te schamen

Bab Buelens communiceerde openhartig over haar gezondheidsproblemen. Al sinds haar jeugd lijdt de voormalige Familie-actrice aan een zeldzame nieraandoening. Eind vorig jaar onderging Bab een riskante ingreep…

De ingreep verliep voorspoedig, al houdt Bab Buelens er wel een groot litteken op haar buik aan over. Maar de actrice koos er bewust voor om dat litteken aan de buitenwereld te tonen.

Bab Buelens lanceerde onlangs haar eerste swimwearcollectie bij Etam en Bab poseerde zelf in de setjes. TV Familie publiceert de foto’w van Bab in bikini waarin het litteken van de actrice duidelijk zichtbaar is.

Jody Van Geert noemt zich als huisstylist van TV Familie fan van de collectie: “De ontwerpen zijn heel leuk, duidelijk en uitgesproken. Dat past bij wie Bab is”, vertelt hij in TV Familie.

“Het is ook allemaal net iets gedurfder, er is goed over nagedacht. Deze collectie toont heel mooi aan dat je voor deze swimwear niet het perfecte figuur hoeft te hebben of de perfecte buik. Dat laatste laat Bab zelf zien. Ze wil daarmee zeggen: het is helemaal oké om te zijn wie je bent”, verduidelijkt Jody Van Geert over de collectie van Bab Buelens in TV Familie.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Bab Buelens

Meer Over:

Bab Buelens