.
Bab Buelens en Vincent Banic
zaterdag 4 juni 2022

Bab Buelens post foto op set 'Familie': kan het een spoiler zijn?

Dat zou kunnen betekenen dat hij ook in het nieuwe seizoen nog te zien zal zijn

Nu het seizoenseinde van de VTM-soap 'Familie' stilaan in zicht komt, maken kijkers zich op voor de grote finale. Daarin gebeurt traditiegetrouw een dramatische of ingrijpende gebeurtenis, die niet zelden het afscheid betekent van één of meerdere personages.

In TV Familie lezen we meer over mogelijke verwikkelingen of plot twists die eraan zouden kunnen komen. Zo postte actrice Bab Buelens, die al sinds 2019 uit de reeks is, een opvallende foto van op de set.

Op de foto zien we Guido, Cédric en een derde persoon aan een tafel zitten in het appartement van Jan. Niets speciaals, zo lijkt het, maar aandachtige kijkers kunnen er alvast wat informatie uit putten.

De opnames voor dit seizoen liggen al even in het verleden, dus de opnames van vandaag zijn al beelden voor een volgend seizoen.

Dat Guido te zien is op de foto, zou kunnen betekenen dat hij ook in het nieuwe seizoen nog te zien zal zijn. Je zou kunnen concluderen dat degenen die dachten dat het personage zou sterven of vertrekken, er dus naast zitten.

Bio van Bab Buelens

Meer Over:

Bab Buelens