.
Bab Buelens in Familie
woensdag 10 juni 2020

Bab Buelens met de grond gelijk gemaakt

Bericht op Instagram zet kwaad bloed.


Ons bericht dat wij schreven naar aanleiding van een recent bericht op de Instagram van Bab Buelens met haar standpunt over de betoging van Black Lives Matter, zorgt op de sociale media voor heel wat controverse.

Bab maakte haar volgers er attent op dat een mogelijke heropflakkering van het coronavirus er niet enkel zou komen omwille van de betogers in Brussel en andere steken. “Dan zal het zeker ook zijn door de families die elk weekend barbecues houden voor meer dan 40 man of door mensen die een hele zondag gaan shoppen en veel minder voorzorgen nemen dan de betogers.”De actrice gaf op Instagram haar persoonlijke mening, maar niet iedereen is het met haar eens. Op fangroepen van Familie zien we heel wat kritiek aan het adres van de actrice. Helaas zijn de reacties niet al te fraai. We besparen jullie de scheldwoorden aan het adres van Bab Buelens, maar er is duidelijk weinig begrip voor haar begrip op Instagram Stories. Als je geen hersenen hebt dan kan je ze ook niet gebruiken he zo iets goedkeuren dat kan toch niet, schrijft MRG.

De dag dat ze bij haar de boel kort en klein slaan of haar auto in brand steken, zal ze, denk ik dan, veel minder begrip opbrengen, schrijft MV uit Ronse.DR uit Willebroek heeft ook zo zijn mening over het bericht van Bab. Gratis publiciteit. Beetje vergelijkingen maken met mensen die de noodzakelijke levensmiddelen kopen om te over leven of die inkopen doen voor verbouwen, vernieuwen, enz. De rellen en al de rest na de protestactie waren zeker ook van sociaal niveau (alvast geen distancing, of toch al niet kwestie gezond verstand). Iedereen mag opkomen voor zijn mening, daarom ook dat er een zekere vrije meningsuiting bestaat. Al word die vaker en sneller de kop ingedrukt dan dergelijke protestacties.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Bab Buelens

Meer Over:

Bab Buelens Familie