.
Bab Buelens
woensdag 22 maart 2023

Bab Buelens komt eindelijk tot het besef

Gewoon volgen lukt niet meer

Diagnose van een zeldzame vaataandoening, het moeten leven in het “hier en nu”, je zorgen maken over al dan niet ooit zwanger te kunnen worden,… het doet iets met een mens.

“Ik heb beseft dat er niet één job voor me is weggelegd. Ik zal altijd jobs creëren die nog niet bestaan, en ik heb zot veel rust gevonden in dat idee. Ik kan niet meer gewoon volgen. Ik wil heel graag tv doen, maar alleen als er echt een verhaal wordt verteld”, aldus Bab Buelens in Het Laatste Nieuws.

Na haar diagnose van het ‘notenkrakersyndroom’ volgt ze dus veel meer haar buikgevoel, dat haar zelden in de steek laat.

“Door wat ik heb meegemaakt, breek ik nu sneller open en sta ik stil bij de dingen”, vertelt Bab Buelens aan Het laatste Nieuws…

“Ik dacht eigenlijk ook dat ik een vast standpunt moest hebben over hoe ik me voel bij dat litteken of over mijn buik. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Ik ben nog jong, alles is veranderlijk, en ik verwacht dat ik het zelfs op mijn zestigste nog niet allemaal zal weten. Dat idee is bevrijdend”, onthult Bab.

Bio van Bab Buelens

Meer Over:

Bab Buelens