You are here

Bab Buelens in tranen bij afscheid Familie

11/06/2019 06:06-

VTM bevestigt vertrek van Emma in Familie.

Het gerucht gaat al enkele maanden de ronde en het is nu officieel: Bab Buelens verlaat ‘Familie’. In Dag Allemaal vertelt de actrice dat deze week veel duidelijk zal worden waarom Emma precies vertrekt. “Al kan ik nu wel verklappen dat dit nog niet helemaal hét einde is. Maarja, daarna verdwijnt Emma wel definitief”, reageert Bab in het weekblad. “Al is ze niet dood, dus ik kan over een paar jaar nog altijd terugkomen”, gaat Bab verder.

Bab Buelens, vorige maand 25 geworden, nam in 2007 deel aan de voorronde van het Junior Eurovisie Songfestival als Bab. Jarenlang was zij met muziek bezig, in 2010 begon zij te acteren, in 2014 ook te presenteren bij VTMKZOOM. Eind 2014 maakte zij als Emma Verdonck ook haar debuut bij ‘Familie’. Wat oorspronkelijk een gastrol was, groeide uit tot een vaste rol. Emma werd door een wagen waarin Guido zat aangereden. Tijdens zijn ziekenhuisbezoekjes aan Emma, sloeg Cupido langzaam maar zeker toe. Emma werd het liefje van Guido Van den Bossche en van het één kwam het ander en dus ook een zwangerschap. Vijf jaar lang doorstond hun relatie heel wat stormen, Emma deed ook niet altijd de meest logische dingen in haar leven. Denk maar even aan de ontvoering van de twee kindjes, het bedrog met Lucas en straks laat zij haar Guido met wie zij aanstaande vrijdag normaal gezien trouwt gewoonweg in de steek.
Bab Buelens weet al van in oktober dat zij bij ‘Familie’ vertrekt. Met haar 25 jaar kan zij nog alle kanten uit, maar wat zij na een welverdiende vakantie allemaal gaat doen, dat weet zij nog niet. Na vijf jaar volgt het afscheid bij ‘Familie’ en dat is een emotioneel gebeuren geworden. “Op mijn laatste draaidagen vorige maand heb ik keiveel geweend. Na mijn laatste scène met Margot Hallemans moet ik zo hard huilen. Ze heeft jarenlang mijn beste vriendin gespeeld in de serie, en ook buiten de set waren we heel close”, vertelt Bab in Dag Allemaal. Over de manier waarop Emma verdwijnt is Bab minder blij. “Guido en Emma, dat was zo’n mooi verhaal. Jammer dat het zo raar moest eindigen. Ik moet eerlijk zeggen: dat Emma Guido bedroog, klopte voor ons allemaal niet.” Bab nam op de set ook afscheid van Vincent Banic. Niet alleen op de set waren zij goede vrienden, ook privé klikte het goed. Hoe vaak kwamen wij Bab en Vincent niet samen tegen op feestjes of premières! Al snel gonsde het van de geruchten dat die twee een koppel waren, maar dat bleek niet te kloppen. In Dag Allemaal vertelt Bab dat zij een relatie heeft. “Ik kan echt wel zeggen dat ik heel gelukkig ben met alle veranderingen in mijn leven, ook op liefdesvlak. We genieten daar nu nog even met z’n tweetjes van, maar als het moment er is om mijn vriend voor te stellen, laat ik het zeker weten”, lacht Bab.

Gerelateerde foto's:

Emma in Familie

Bab Buelens - Lint - 30/06/2019

Dancing With The Stars Backstage

Bab Buelens - Lint - 07/12/2018

Steracteur Sterartiest

Bab Buelens - Vilvoorde - 05/01/2018