.
Axelle Red
maandag 15 november 2021

Axelle Red viert Kerstmis met haar versie van 'Santa Claus Is Coming To Town'

De kerstboom zetten met Axelle Red? Het kan!

Hoewel ze werd geboren in februari is Axelle Red diep vanbinnen altijd een kerstkind geweest.

Van jongs af was ze al dol op de magie van kerst, de boom, de lichtjes, de versieringen, de ambiance en - dat spreekt - de kerstliedjes, die ze steevast associeerde met een gevoel van menselijke warmte, verzoening en verbondenheid.
Kerst duurde bij Axelle altijd wat langer en dat is eigenlijk nog steeds zo. Het zal dan ook niemand verbazen dat een kerstsingle al jarenlang op haar persoonlijke wishlist stond en nu is er haar nieuwe versie van de classic ‘Santa Claus Is Coming To Town.

In december volgt er ‘Axelle Red - A Very Special Christmas’, een reeks kerstconcerten waarvoor Axelle diep in haar platenkast dook en een bloemlezing maakte van haar favoriete kerstsongs voor een avondvullende special. Het leverde een rist Christmas classics op, veelal in een soulversie. Deze tijdloze juweeltjes worden aangevuld met eigen materiaal dat de sfeer van kerst uitademt.
Axelle Red: “Ik ben gek op kerst, altijd geweest, ik vind er werkelijk alles geweldig aan, het chique én de kitsch! Voor mij draait het allemaal om liefde, tradities, familie, veel muziek en herinneringen aan de gezellige tijd die ik had toen ik opgroeide als kind en de eindejaarsperiodes met mijn eigen gezin - en dat is wat ik wil overbrengen met deze shows. Het wordt een feest van herkenning en vreugde, en ongetwijfeld ook van ontroering."
Verwacht u aan muzikaal vuurwerk en een trip met de artieste door haar persoonlijke winter wonderland. En betoverende nummers zoals ‘Santa Claus Is Coming To Town’, ‘Let It Snow’ en ‘Santa Baby’, maar ook ‘Sleigh Ride’, ‘White Christmas’ en ‘Rudolph The Red-Nosed Reindeer’.

‘Axelle Red – A Very Special Christmas’, a dream come true!

Download onze app voor Android of iOS