.
Axel Daeseleire
vrijdag 17 juni 2022

Axel Daeseleire opnieuw vrijgezel

Hun relatie bleef niet onder de radar

Het was groot nieuws toen Axel Daeseleire opnieuw de liefde had gevonden. Die vond hij bij gewezen ‘Love Island’ deelneemster Lisa Moerman, die eerder al een relatie had met Big Brother-deelnemer Nick Kraft. Hij maakte het zelf nooit officieel, maar de geruchten en foto’s logen er niet om

Maar net zoals met Nick was de relatie van korte duur, want het is alweer voorbij tussen de twee geliefden. Lisa gaf tijdens een Q&A op Instagram zelf toe dat ze niet langer een koppel vormden.

“Wij hebben een aantal mooie maanden met elkaar gedeeld, maar ik heb besloten om vriendschappelijk verder te gaan”, liet ze weten aan haar fans.

In Tv Familie vertelt ze nog een beetje meer. “We wilden allebei graag een relatie met elkaar aangaan, maar het was de bedoeling dat die onder de radar zou blijven. Dat is ons aanvankelijk gelukt. Dat het toch is uitgekomen, heeft voor een deuk in onze relatie gezorgd.”

De twee gingen gelukkig uit elkaar als vrienden en koesteren geen haatgevoelens naar elkaar toe. Moerman is Daeseleire heel dankbaar voor de voorbij maanden.

“Het was een boeiende en zeer leuke tijd. Uiteindelijk was het mijn keuze om als vrienden verder te gaan. En nu volgen we, wat de liefde betref dus ieder onze eigen weg.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Axel Daeseleire

Meer Over:

Axel Daeseleire