.
News Image

Axel Daeseleire: ‘Ik ga een testament opstellen’

En daar is een goede reden voor.

Vanaf dinsdag 20 april kan je op VTM naar ‘Erfgenaam gezocht’ kijken, een nieuw programma waarin Axel Daeseleire op zoek gaat naar rechtmatige erfgenamen die hun erfenis om de één of andere reden nooit gekregen hebben. Soms is een erfgenaam onvindbaar of is het niet meteen duidelijk wie er allemaal recht heeft op een deel van de nalatenschap.

Axel Daeseleire probeert in het programma die ene ontbrekende erfgenaam op te sporen en hem/haar het geld te bezorgen. In Humo vertelt Axel Daeseleire dat er een half miljard euro op een rekening van de overheid staat. Na maximum 30 jaar gaat het geld automatisch naar vadertje staat.

Zelf heeft Axel Daeseleire geen testament. Omdat hij geen kinderen heeft, gaat zijn nalatenschap naar zijn moeder mocht hem nu iets overkomen. Maar door wat er vorig jaar met hem gebeurd is (Axel had corona), denkt Axel Daeseleire eraan om een testament te laten opstellen. “Ik ga nu mijn notaris opbellen”, zo besluit Axel Daeseleire het interview in de Humo van deze week.