.
News Image

Avondje Hollands Glorie in Kursaal Oostende

Drie Nederlandse toppers in Hollands Glorie.


Op vrijdag 29 september herleeft “De Tijd Van Toen” in Kursaal Oostende dankzij Hollands Glorie. Met dat concept pakt VBRO alweer uit met een unieke en niet-te-missen show. De radio die elke dag opnieuw het beste uit Vlaanderen en Nederland serveert, biedt jou de unieke kans om wereldsterren als George Baker, LUV én BZN aan het werk te zien.




Levende legende George Baker opent de show. Baker verkocht wereldwijd meer dan 25 miljoen platen en schreef en zong een verzameling aan nummer 1-hits: “Una Paloma Blanca”, “Little Green Bag”, “Fly Away Little Paraguayo”, “Sing A Song Of Love” en “Morning Sky”.

Na George Baker betreden de dames van het sprankelende trio LUV het podium en zal het in Kursaal Oostende smullen zijn van mega populaire liedjes als “You’re The Greatest Lover”, “Casanova”, “Trojan Horse” en “U.O.Me”.



Na de pauze volgt er een derde hoogtepunt. Dan programmeert VBRO op veler verzoek de BZN hits met de originele stemmen. De Volendamse boegbeelden van de groep, Jan Keizer en Anny Schilder, kruiden samen met hun ijzersterke live band de unieke show ‘HOLLANDS GLORIE’ met wereldhits als “Mon Amour”, “Blue Eyes”, “Rockin’ the Trolls”, “Pearlydumm”, “Lady McCorey”, “Just an Illusion”…



Hollands Glorie staat voor 100% herkenbaarheid. Elk nummer dat voorbij komt zal een belletje doen rinkelen. Wees er getuige van en beleef meer dan 3 uur puur nostalgisch genot!




INFO & TICKETS:

Datum: Vrijdag 29 september

Aanvang: 20u00

Duurtijd: 2 x 90 min

Tickets: www.ticketmaster.be of via 070 66 06 01