.
Astrid Stockman
zondag 5 februari 2023

Astrid Stockman: “Nooit gedacht dat het zo heftig ging zijn”

Plots werd ze overal herkend

Tot een paar jaar geleden hadden maar weinig mensen al gehoord van Astrid Stockman. Dankzij haar deelname aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’ in 2019 is haar leven drastisch veranderd op vlak van bekendheid.

“Dat was zeker wennen. Ik had nooit gedacht dat het zo heftig zou zijn. Iedereen wou plots een interview met mij en op de sociale media regende het allerlei reacties, zowel positief als negatief. ‘Waarom is iedereen bezig met mij?’, dacht ik. ‘Ik doe toch gewoon mijn ding?”, klinkt het in Primo.

Televisie kan een grote impact hebben op iemands leven. Maar ook de families van de bekende personen worden er vaak mee in betrokken.

“Weet je dat mijn moeder soms wordt aangesproken met: ‘Bent u de mama van Astrid Stockman?’ We lijken namelijk op elkaar. Maar over het algemeen zijn mensen heel lief en respectvol.

En bekend zijn heeft ook een mooie kant, dat ondervond Astrid onlangs toen ze naar een show ging kijken van stand-up comedian Xander De Rycke. “Dat is toch een ander publiek dan het mijne. Maar toen ik mijn jas ging halen in de vestiaire, kwam er een jongeman op me afgestapt die zei: ‘Mevrouw Stockman, ik wil u graag bedanken voor al uw gezang. Ik ben grote fan. Ik schrik daar altijd een beetje van, maar ik vind dat superlief, zulke reacties.”

Bio van Astrid Stockman

Meer Over:

Astrid Stockman