.
News Image

Astrid Stockman: “Ik heb niet het gevoel dat ik iets mis”

Ze drinkt nooit alcohol en mist veel feestjes

Iedereen heeft een droom in het leven. Voor sopraan Astrid Stockman is dat om te kunnen en mogen zingen in Japan. Al heeft ze nog geen idee hoe ze dat moet gaan verwezenlijken.

“Daar ben ik nog niet uit. Je moet er connecties hebben en die heb ik voorlopig niet. Ik weet wel dat in Japan elk jaar een Belgisch bierfestival wordt georganiseerd, dus misschien moet ik het langs die weg proberen? Als de organisator dit leest, mag hij me zeker bellen”, zegt Astrid in Primo.

Astrid wil het dan wel via het Belgisch bierfestival proberen, zelf drinkt ze geen alcohol en zal ze dat nooit doen. Het is immers niet goed voor de stem, en die heeft ze toch nodig om te kunnen blijven werken als zangeres.

“Ik heb ook niet het gevoel dat ik iets mis. Ik stel dat zelfs niet in vraag. Ik ga ook nooit uit. Dat doe ik niet. Eens iets gaan eten met vriendinnen, ja. En misschien achteraf nog iets gaan drinken, maar zeker niet in een te lawaaierig café. Ik heb nooit het gevoel dat ik iets tekortkom. Integendeel, ik ben heel blij met mijn leven.”

Astrid mist vaak feestjes van vrienden door professionele bezigheden, maar toch blijven haar vrienden haar uitnodigen en dat apprecieert ze enorm. “Ook al weten ze dat ik er negen kansen op de tien niet zal of kan bij zijn. Dat wordt me niet kwalijk genomen. Ze weten dat ik een druk leven heb en ze weten ook dat ik hen graag zie.”

Bio van Astrid Stockman

Meer Over:

Astrid Stockman