.
 Nordin De Moor - Stany Crets - Astrid Stockman
zondag 12 februari 2023

Astrid Stockman: “Dat heeft mij er toen doorgesleurd”

De aanvraag kwam op het perfecte moment

We blikken nog eens een keertje terug naar 2020 waar corona ons leven plotseling volledig overnam. De cultuursector lag volledig plat en heel wat artiesten zaten zonder inkomen. Ook sopraan Astrid Stockman, die zonder optredens kwam te zitten.

“Het is vreemd, maar in 2020, toen corona uitbrak, ging de bal voor mij echt aan het rollen. Dankzij ‘Vive la vie!’, de talkshow van Karl Vannieuwkerke. De aanvragen stroomden binnen en mijn agenda ontplofte nadat Karl mij voor zijn programma had gevraagd”, begint Astrid in Primo.

Astrid verveelde zich steendood de eerste maanden van corona, maar ‘Vive la vie!’ heeft Astrid er helemaal doorgesleurd. Het kwam als een geschenk uit de hemel gevallen.

Astrid heeft al heel wat van de wereld gezien en heeft ook al vaak opgetreden in Frankrijk. Zo heeft ze er al over nagedacht om zich ooit in Parijs te vestigen.

“Maar nu zie ik me niet meer in die stad wonen, hoe fantastisch ze ook is. Veel te druk. Daar moet je bovendien op een postzegel kunnen leven. Voorlopig stel ik het hier goed in België, maar we zien wel. Ik ben niet iemand met een vijfjarenplan. Ik zie wel wat er op mijn pad komt en ik pas me aan.”

Bio van Astrid Stockman

Meer Over:

Astrid Stockman