.
Astrid Coppens
zondag 23 februari 2020

Astrid Coppens wil tweede kind

Maar dat kan niet meteen.


Volgende maand stelt Astrid Coppens de nieuwe collectie van haar kledinglijn voor. Voor de fotoshoot trok de Hollywoodvrouw een tijdje geleden naar Kaapstad, het was voor Astrid Coppens haar eerste lange reis zonder dochtertje Billie-Ray. Eind juni 2019 werden Astrid en Bram Coppens de gelukkige ouders van Billie-Ray. In oktober zouden zij dan terugkeren naar Los Angeles, maar daar is nog niets van in huis gekomen.



In Nina, de bijlage van Het Laatste Nieuws, vertelt Astrid dit weekend dat zij nog een hele tijd in ons land blijft. “Als ik de liefde van mijn ouders en schoonouders voor mijn kind zie? Dat familiegevoel hebben wij in L.A. niet. Daar staan we er helemaal alleen voor. Ik had nooit verwacht dat ik me zo zou voelen”, geeft Astrid toe. Momenteel woont Astrid Coppens in Gent en daar voelt zij zich intens gelukkig. “Intussen gaat Billie-Ray hier naar de crèche, twee dagen per week. We willen dat het een sociaal kindje wordt”, glimlacht Astrid in Nina. Terugkeren naar L.A. is voorlopig nog niet aan de orde. “Ik wil honderd procent genieten van mijn kind. Ik heb hier zo naar verlangd en wil elke seconde bewust meemaken. Zelfs een pamper verversen vind ik zalig”, lacht Astrid in Nina.

Astrid Coppens wil dolgraag nog een kind, maar dat kan nu nog niet. “Billie-Ray lag in stuitligging, dus ik kon jammer genoeg niet natuurlijk bevallen. Voor het kindje is het makkelijker om via keizersnede op de wereld te komen, maar mijn lichaam moet daar wel langer van herstellen. Maar ja, Bram en ik willen zeer graag een tweede”, glundert Astrid.