.
Astrid Coppens
woensdag 6 december 2023

Astrid Coppens: “Nu oogt alles veel volwassener”

Het was soms wat kinderachtig

In 2013 kreeg Astrid Coppens het idee om een eigen kledinglijn op de markt te brengen. Ze was al bezig met een eigen kledinglijn toen ze nog in LA woonde, maar dat waren allemaal behoorlijk dure stukken.

“Ze werden ook verkocht in boetieks in België, maar eigenlijk waren ze te duur voor mijn fans. En toen kwam de vraag van Zeb om voor hen een trendy maar budgetvriendelijke collectie te maken. Eerst wilde ik dat niet, ik hield vast aan mijn high-end, maar uiteindelijk ben ik toch blij dat ik met hen in zee ben gegaan”, zegt Astrid in Story.

De kledij die Astrid tien jaar geleden op de markt bracht, was vooral veel glitter en glamour en volgens Astrid oogden ze ook heel jong en soms een beetje kinderachtig.

“Maar dat paste perfect bij 'Astrid in Wonderland'. Nu oogt alles veel volwassener en gesofisticeerder. Vroeger droeg ik ook enkel zwart, maar intussen zit er veel meer kleur in mijn garderobe. Het moederschap is daarin een kantelmoment geweest. Mijn dochters Billie-Ray en Joey-Lee vinden het leuker als mama zich fleurig kleedt. Al zal ik voor een feestje nog steeds zwart dragen, hoor. Dat is altijd mooi.”

Bio van Astrid Coppens

Meer Over:

Astrid Coppens