.
Astrid Coppens
vrijdag 12 maart 2021

Astrid Coppens: “mijn leven is veel kleurrijker geworden sinds ik mama ben”

Opvallende verandering bij Astrid sinds ze mama werd.

Astrid Coppens straalt sinds ze mama werd van dochtertje Billie-Ray. En nu de rechtszaak tegen haar ex-manager in haar voordeel werd beslecht, is er opnieuw een zware last van haar schouders gevallen. Het leven lacht haar toe, en dat valt ook af te leiden uit haar nieuwe kledingcollectie bij ZEB.

Jarenlang zweerde ‘amazing’ Astrid voor haar kledingcollectie bij de kleur zwart, maar de nieuwe collectie is kleurrijker dan ooit.

“Ik ben eigenlijk al meer kleur beginnen dragen sinds ik mama ben, hoor”, lacht Astrid in Story. “Omdat mijn leven gewoon veel kleurrijker ís sinds de komst van Billie-Ray. En na zestien collecties is het ook niet abnormaal dat mijn kledinglijn geëvolueerd is”, verduidelijkt de 38-jarige Astrid Coppens.

Voor haar kledinglijn speelt ze leentjebuur bij de nieuwste trends die de celebrity’s in Los Angeles dragen. En het Astrid Black Label blijft het goed doen bij ZEB. “Ondanks de negatieve invloed van corona op de verkoop van kleding mag ik zeker niet klagen. Doorheen de jaren hebben we een vast cliënteel opgebouwd dat weet dat ik sta voor kwaliteit”, klinkt het niet zonder trots bij Astrid Coppens in Story.

Bio van Astrid Coppens

Meer Over:

Astrid Coppens