.
Astrid Coppens
maandag 13 mei 2024

Astrid Coppens: “Ik was wel een beetje zenuwachtig”

Maar ze maakte een prachtig eindresultaat

Astrid Coppens schittert in ‘Het Perfecte Plaatje’ op Play4. Ze maakt de mooiste foto’s en weet de juryleden vaak te verbazen. Maar in het echte leven heeft ze een andere definitie van een perfect plaatje dan een foto.

“Het leven dat ik nu leid. Ik ben heel gelukkig met mijn gezin en mijn werk. Weet je, ik zal de lat altijd heel hoog leggen voor mezelf, maar ik besef steeds meer dat ik alleen maar mijn best kan doen. Dat geldt voor alles: kinderen opvoeden, koken... Het moet ook allemaal plezant blijven”, zegt ze in Story.

In de eerste aflevering van het programma mocht ze portretfoto’s maken van haar medekandidaat Filip Peeters. Iets wat Coppens een hele eer vond.

“Zo'n grote acteur voor mijn lens. Ik was wel wat zenuwachtig, maar het eindresultaat vind ik prachtig. Die foto zou zomaar op een billboard in New York kunnen hangen. De moeilijkste opdracht was het fotograferen van wakeboarders in de Noordzee. Het water was ijskoud, er was veel wind en het was al redelijk laat. Bovendien was het ook niet zonder gevaar, want ze komen op jou afgestormd en het water vliegt in je gezicht. Maar achteraf gezien vond ik het zalig.”