.
Natalia en Astrid Coppens
dinsdag 12 maart 2024

Astrid Coppens: “Ik ken collega’s die dat doen”

Maar zij niet

Astrid Coppens is een keiharde zakenvrouw. Ze zet zich ten volle in voor haar kledingcollectie bij ZEB, maar heeft ook al veel deals aan zich voorbij laten gaan met andere bedrijven. Ze beseft dat ze daardoor al veel geld is misgelopen, maar ze blijft bij haar principes.

“Ik ken collega's die alles doen om maar snel geld te verdienen. En ja, als BV kun je dat, zeker dankzij de komst van sociale media zoals Instagram en TikTok. Onlangs nog was er een merk van energiedrankjes dat maar bleef aandringen. Maar ik drink dat niet en zou het ook nooit aan mijn kinderen geven, waarom zou ik er dan reclame voor maken? Geloofwaardigheid is het enige dat op lange termijn werkt. Je wil niet weten hoeveel beautymerken aan mijn deur komen kloppen, maar ik ga geen reclame maken voor pakweg 'bruinen zonder zon' als ik dat zelf nooit gebruik hé”, zegt ze in Gazet van Antwerpen.

Gelukkig heeft Astrid haar kledinglijn nog om zich op te focussen. Want blij zal ze niet geworden zijn van de vele commentaren die op sociale media verschenen na de eerste aflevering van ‘Astrid en Natalia: Back To Reality’.

““Ik vind dat ik wél in de realiteit leef. Ik ben een zakenvrouw en een voltijdse mama en ik heb al heel wat meegemaakt om hier te kunnen staan. Ik ben gepest geweest, heb verschillende oneerbare voorstellen gehad en heb heel wat bagger over me heen gekregen, maar dat heeft er wel allemaal voor gezorgd dat ik een olifantenhuid heb kunnen kweken.”

Bio van Astrid Coppens

Meer Over:

Astrid Coppens