.
Astrid Coppens
dinsdag 8 februari 2022

Astrid Coppens heeft een goed gevoel: “Wij worden samen oud”

Ze heeft rust gevonden bij Bram

Sinds 7 februari kunnen we op VTM kijken naar ‘De Verraders’. 18 bekende Vlamingen logeren samen in één kasteel, doen allerlei proeven, maar onder hen zijn er een aantal verraders. En die moeten ze proberen ontmaskeren. Staf Coppens leidt het programma in goede banen. Één van de deelnemers is Astrid Coppens.

Astrid heeft de afgelopen jaren al heel wat meegemaakt en vertrouwt niet zo snel nog iemand. Een eigenschap die ze zowel positief als negatief beschouwt. Maar ook een wijze raad die ze haar dochter Billie-Ray later wil meegeven. “In haar ogen is immers iedereen nog lief en onschuldig. Mar als ze wat groter is, zal ik haar wel verwittigen dat er ook mensen met minder goede bedoelingen zijn”, lacht Astrid in Story.

Coppens mag dan wel erg wantrouwig zijn, bij haar man Bram zat haar gevoel meteen goed. “Er was heel veel passie, liefde en toewijding. Hij is zo eerlijk en open tegen mij. Ik weet dat hij nooit een mes in mijn rug zal steken. Ik heb dus geen schrik om opnieuw in een illusie te leven. Ik geloof echt dat wij samen oud zullen worden.”

Bio van Astrid Coppens

Meer Over:

Astrid Coppens