.
Astrid Coppens
maandag 26 februari 2024

Astrid Coppens: “Dat is vaak een streep door mijn rekening”

Ze gaat niet met iedereen in zee

De kritiek op het programma van Astrid Coppens en Natalia was niet mals. De mensen spaarden de twee dames niet en VTM moest zelfs ingrijpen. Ze hebben het programma van het scherm gehaald en het zal niet meer worden uitgezonden.

Jammer dus voor Natalia en Astrid. Gelukkig heeft Astrid iets anders om zich aan op te trekken. Haar nieuwe kledingcollectie ligt sinds kort in de winkel bij ZEB en opnieuw lijkt de collectie een groot succes te worden.

“Met prijzen onder de 100 euro trekken we een zeer democratische kaart. We blijven onszelf steeds heruitvinden door grondig onderzoek te doen naar de beste leveranciers en stoffen. Dat er nu een print bij zit waarin de letters ABL (van Astrid Black Label) subtiel verwerkt zijn, vind ik de max”, zegt ze in Gazet van Antwerpen.

Coppens zit ondertussen aan haar 21ste kledingcollectie. Dat is heel wat. Waarschijnlijk is ze de BV met de meeste kledingcollecties op haar naam.

“Modebedrijven gaan voor een collectie regelmatig in zee met bekende Vlamingen en influencers. Vaak duurt dat niet langer dan pakweg drie seizoenen. Voor de BV is het een leuke deal, maar vaak is het ook niet meer dan dat. Mijn collectie is echt een vaste waarde bij ZEB. We hebben samen een trouw cliënteel opgebouwd, dat echt fan is. Astrid Black Label is mijn eigen baby en evolueert mee met wie ik ben. Ik draag die stukken dagelijks, ze maken deel uit van mijn levensstijl. Ik vind het belangrijk om trouw te blijven aan mezelf en niet zomaar alles aan te pakken dat geld opbrengt, ook al betekent dat vaak een streep door mijn rekening.”

Bio van Astrid Coppens

Meer Over:

Astrid Coppens