.
Astrid Coppens
donderdag 14 december 2023

Astrid Coppens: “Dat hakt er toch wel in”

Ze valt niet meer zo snel in slaap

Astrid Coppens is een fiere mama, zoveel is zeker. Haar kinderen Billie-Ray en Joe-Lee staan bij haar op de eerste plaats en dat zal altijd zo blijven.

“Billie –Ray zit in de tweede kleuterklas en gaat supergraag naar school. Vakantie vindt ze maar niets. Elke dag leert de oudste iets bij en groeit ze enorm. Qua karakter is ze helemaal de mama. Ze wil alles zelf doen en is een pietje-precies. Joey-Lee heeft dan weer veel weg van Bram, er zit veel pit en energie in”, glundert Astrid in Story.

Joey-Lee is altijd heel vroeg wakker en dat is soms behoorlijk pittig voor Astrid of haar man Bram. Bram kan heel snel weer in slaap vallen, maar dat geldt niet voor Astrid.

“Dat slaaptekort hakt er toch wel in. Ik voel me enorm moe. Tien jaar geleden had ik daar wellicht beter tegen gekund, nu lig ik 's avonds op tijd in mijn bed. Maar het is niet dat ik een kort lontje heb. Ik heb ook veel geluk dat Bram zo'n goede papa is. Dat hij dat echt kán, want het is niet simpel met twee zulke kapoenen in huis. Ze hebben een duidelijke mening en een sterk willetje, maar dat is goed. Je hebt dat nodig in deze wereld.”

Bio van Astrid Coppens

Meer Over:

Astrid Coppens