.
Astrid Coppens
maandag 11 december 2023

Astrid Coppens: “Daar ga ik me niet aan wagen”

Ze wil geen konijn worden

Om aan te tonen dat Astrid Coppens volledig achter haar kledinglijn staat en ze de kledingstukken ook zelf zou dragen, staat ze elke collectie model voor de kledij. Dat is voor haar een absolute must.

“Zo schep je tenslotte een vertrouwensband met je klanten. Het is mijn lijn, dus ik wil ook het gezicht zijn. Al zetten we er ook altijd een totaal ander type model naast, zodat de mensen kunnen vergelijken. En ik denk niet dat ik op mijn vijftigste nog altijd model zal zijn”, lacht ze in Story.

Astrid wordt dan wel net zoals iedereen elk jaar een beetje ouder, maar toch lijkt de tijd maar weinig vat te hebben op deze vrouw.

“Ik blijf inderdaad op gewicht, ook al heb ik twee kinderen op de wereld gezet. Alleen heb ik door die zwangerschappen wel wat meer vrouwelijke rondingen gekregen, maar dat vind ik net mooi. Grijze haren heb ik nog niet. En die paar rimpeltjes neem ik er met plezier bij, want dat heeft ook zijn charme. Aan Botox of plastische chirurgie ga ik me niet wagen. Ik ben bang om eruit te zien als een konijn, want zoiets valt op, hé.”

Bio van Astrid Coppens

Meer Over:

Astrid Coppens