.
Aster Nzeyimana
vrijdag 8 juli 2022

Aster Nzeyimana: “Ik voel me mede-verantwoordelijk”

Hij volgt het op de voet

Het wordt weer een zomer waar sport centraal staat. Niet alleen is er De Tour de France, er is ook nog het EK vrouwenvoetbal in Engeland waar onze Red Flames aan deelnemen. Aster Nzeyimana volgt dat EK op de voet.

“Ik hoop dat we de mensen warm kunnen maken voor het vrouwenvoetbal, want zij verdienen ook de nodige aandacht. Als de Rode Duivels spelen, staan we allemaal achter hen. Bij onze vrouwelijke spelers zien we dat nog niet, maar ik geloof echt in een hype”, klinkt het in Story.

Aster heeft een goed oog in een goede prestatie van de Red Flames en hij gunt hen het succes van harte. Al beseft hij dat het succes ook een beetje van hem afhangt, als commentator van de wedstrijden.

“Ik voel me wat verantwoordelijk om alles op een zeer goede en enthousiaste manier te brengen, zodat de mensen mee zijn en verliefd worden op ons vrouwenvoetbal.”

Aster heeft dus deze zomer één belangrijk doel en dat is de mensen warm maken voor ons vrouwelijke voetbal elftal. “Als ik daaraan kan bijdragen, is dit Ek al geslaagd voor mij. Elke sportjournalist droomt er trouwens van om commentaar te leveren tijdens een wedstrijd van de nationale ploeg.”

Bio van Aster Nzeyimana

Meer Over:

Aster Nzeyimana