.
Aster Nzeyimana
dinsdag 27 februari 2024

Aster Nzeyimana: “Ik ben daar niet goed genoeg voor”

Hij bekent wie zijn favoriete Voice-coach is

Er zit muziek in Aster Nzeyimana, zoveel is duidelijk. Aster nam ooit deel aan ‘The Masked Singer’ en presenteert nu ook ‘The Voice van Vlaanderen’. Maar zelf deelnemen aan het programma zou niks voor hem zijn.

“We waren dan misschien wel best overtuigend als schattige robots, dat is toch iets heel anders dan ‘The Voice’. Voor de kandidaten van The Voice is het een unieke kans om door te breken als zanger of zangeres. Wij wilden ons vooral amuseren. Nadien kregen Lize en ik wel veel aanvragen om op te treden op pensenkermissen, maar daar we hebben vriendelijk voor bedankt. Enkel in de radioshow Oekraïne 2020 hebben we nog eens een liedje gezongen. We hadden meteen door: we horen hier niet thuis”, zegt Aster in Story.

Mocht Aster toch deelnemen aan het programma en de coaches draaien, dan moet Aster natuurlijk een coach kiezen. En daar heeft hij toch al eens over nagedacht.

“Dan toch wel Mathieu Terryn. Niet alleen omdat hij een goede vriend is, we hebben het meeste met elkaar gemeen. Mathieu is ook maar twee weken jonger dan ik. Bovendien ben ik grote fan van de muziek van Bazart. Maar je hebt natuurlijk ook Koen Wauters. Gecoacht worden door zo'n icoon is niet min.”