.
Aster Nzeyimana
zondag 10 juli 2022

Aster Nzeyimana: “Dat zit er niet meer in”

De fans moeten niet meer hopen

Het lijkt al een eeuwigheid geleden dat Aster Nzeyimana en Lize Feryn werden ontmaskerd als robots in ‘The Masked Singer’. Enkele maanden geleden werden ze daar vaak op aangesproken, maar de storm is nu wel wat gaan lachen.

“De hype is wat gaan liggen, maar het is wel echt zotjes geweest. Overal waar we kwamen spraken mensen ons aan. Vooral kinderen eigenlijk. Lize en ik proberen dat ook niet artificieel in leven te houden. Want vaak krijgen we de vraag of we nog gaan optreden als robots”, lacht Nzeyimana in Story.

Maar Aster moet de fans teleurstellen. Een optreden van de robots dat zit er niet meer in. Ondanks de vele aanbiedingen die ze krijgen.

“Lize en ik gaan echt niet op een pensenkermis in ons robotpak staan. ‘The Masked Singer’ was een zotte en unieke ervaring, maar je moet het ook niet nodeloos proberen te rekken. Al wil dat niet zeggen dat Lize en ik nooit meer samen zullen zingen, want dat doen we graag.”

Deze zomer is Aster regelmatig te horen als commentator van het EK vrouwenvoetbal in Engeland. België speelt tegen Ijsland (10/07), Frankrijk (14/107) en Italië (18/07).

Bio van Aster Nzeyimana

Meer Over:

Aster Nzeyimana