.
Peter Vanlaet / Mama's Jasje
dinsdag 30 augustus 2022

Artiesten opgelicht door organisator Retro-Festival?

Het blijft allemaal heel vreemd

Een dag voordat het Retro-Festival zou plaatsvinden werd het hele gebeuren afgelast en verplaatst naar volgend jaar. Een beslissing die bij de artiesten die zouden optreden en de fans maar op weinig begrip konden rekenen.

Wat de exacte reden is voor het verplaatsen van het festival is niet duidelijk. Er wordt gezegd dat de organisatie niet uit de kosten leek te komen en zelf werd gezegd dat ze alleen een goed georganiseerd festival wilden afleveren en dat dat dit jaar niet zou lukken.

Organisator van het evenement is Hugo Foets en die naam doet bij heel wat artiesten een niet al te positief belletje rinkelen. Ooit stond hij met zijn bedrijf King Entertainment aan de top, maar die tijd is voorbij.

“Als je ooit je schoonmoeder wil verkopen, bel Huo”, zei iemand ooit anoniem in enkele kranten. “Hij vindt wel iemand die niet kan wachten tot hij een grote som mag storten voor dat lastpak. Maar of jij je geld ooit gaat zien, dat is een andere vraag.”

Maar ook Peter Vanlaet heeft weinig goede woorden over voor Hugo in Dag Allemaal. “De reputatie van Hugo indachtig, vrees ik dat we naar ons geld kunnen fluiten. Maar ik moet wel zeggen dat ik zelf nog nooit een slechte ervaring had met hem. Ik kende de verhalen, maar je wil toch altijd iemand alle kansen geven. Ik hoop in ieder geval dat het volgend jaar wel doorgaat of dat mensen hun geld terug krijgen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Peter Vanlaet

Meer Over:

Peter Vanlaet