.
News Image

Arsenal trekt naar Lotto Arena

Na 4 AB's kondigt Arsenal Lotto Arena-concert aan. 


Met maar liefst 4 uitverkochte concerten in de Ancienne Belgique, de aankondiging van hun concert in The Flame op 19 december voor de Warmste Week en met een nieuwe single “Amplify”, hotshot op Studio Brussel, is dit zonder twijfel dé week van Arsenal. Het duo doet daar nu nog een schepje bovenop met fantastisch concertnieuws. Op zaterdag 8 december 2018 komt Arsenal naar de Lotto Arena voor een niet te missen show vol hits én nieuwe nummers.
Hun unieke mix van wereldmuziek, elektronica en pop zorgt ervoor dat Arsenal al jaren aan de top van de Belgische muziekscene (en ver daarbuiten) staat. De lijst met hits lijkt oneindig en hun muzikale oeuvre zit bij talloze Belgen in het geheugen gegrift. Denkend daarbij aan klassiekers als “Mr. Doorman”, “Lotuk”, “Estupendo”, “Saudade Pt.2” of recenter werk zoals “Melvin” en “Black Mountain (Beautiful Love)”.
Voor hun nieuwe album gingen Hendrik Willemyns en John Roan op rondtrip door Nigeria, waar ze de zoektocht startten naar de sound van “Le nouveau Arsenal”. Een avontuurlijke trip vol verrassingen die het thema vormen van hun nieuwe album: “Als we met Arsenal nog iets wilden bereiken, moesten we op een totáál nieuwe manier werken. Alles moest anders. Vandaar dat we naar Nigeria zijn getrokken, om volop te experimenteren met onze ritmes,”. Kersverse single Amplify toont het nieuwe gelaat van Arsenal, inclusief Nigeriaanse ritmes en een opmerkelijk frisse schwung. Later in 2018 volgt er ook nog een langspeelfilm en een boek.
Arsenal komt op zaterdag 8 december 2018 naar de Lotto Arena in Antwerpen voor een grootse show vol hits én nieuw werk. Tickets zijn beschikbaar vanaf dinsdag 12 december om 10u. Wees er snel bij, deze show wil je niet missen.

​Tickets via www.proximusgoformusic.be .

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Arsenal

Meer Over:

Arsenal