.
Aron Wade
woensdag 22 december 2021

Aron Wade probeert te besparen: “ik doe sneller een dikke trui aan”

Hij denkt na over zijn budget

Heeft u het al gemerkt? Het leven is een pak duurder geworden en dat heeft een grote invloed op onze inkomens. We betalen steeds meer als we naar de supermarkt gaan en ook een reisje maken is voor sommigen niet meer betaalbaar. Acteur en schrijver Aron Wade heeft het de afgelopen weken ook al opgemerkt en probeert voorzichtiger om te gaan met wat hij uitgeeft.

Aron woont al enkele jaren samen met schrijfster Ria Maes. Ze zijn geen koppel, maar ze delen de kosten van hun woning. “We leven in een individuele consumptiemaatschappij, maar delen is niet verliezen. Sowieso ben ik geen gepassioneerd reiziger en geef ik geen grote budgetten uit aan kleding. Maar ik bespaar bijvoorbeeld wel op mijn energieverbruik. Een extra dikke trui en een dekentje erbij ’s avonds”, lacht hij in Tv Familie.

Maar een dikke trui en een dekentje is niet het enige waar Aron op lijkt te besparen. “Ook in de supermarkt grijp ik vaak naar huismerken. Ik lees graag, maar koop bewust minder boeken nu. En ik ga ook niet dagelijks in bad. Maar niet mis te verstaan: ik was me wel elke dag hé.”

Bio van Aron Wade

Meer Over:

Aron Wade