.
Aron Wade
maandag 17 januari 2022

Aron Wade bekent: “Ik wilde zo graag in the picture staan”

Hij heeft een bekende artistieke vader

Als Akke in ‘W817’ is Aron Wade een groot voorbeeld voor vele jongeren. En ook als schrijver kijken heel wat mensen naar hem op omdat hij zo openlijk over zijn depressie kan schrijven. En dat stemt Aron gelukkig. Want ‘In the Picture’ staan was het liefste wat hij wou als jonge gast.

“Ik was op zoek naar zichtbaarheid. Ik wou dat mensen van me hielden. Je leeft ook in de illusie dat iedereen echt van je houdt en dat hetgeen je doet er effectief toe doet. Maar dan groei je op, word je ouder en merk je dat er belangrijkere dingen zijn in het leven. In het begin speelde ik echt om geprezen te worden, om gezien te worden. Naarmate ik ouder werd, speelde ik vooral omdat ik een mooi verhaal wilde vertellen”, legt Aron uit in Primo.

Als jonge gast had Wade niet zoveel idolen , maar zijn bewondering voor Herbert Flack was groot. “Hij heeft me echt geïnspireerd. Want hij geloofde in me en hij stimuleerde me. Herbert is mijn artistieke vader geworden en is dat altijd gebleven. Dat we samen in ‘Amadeus’ stonden, was echt een mooie bekroning.”

Download onze app voor Android of iOS