.
Arnout Hauben en Louis
zondag 20 maart 2022

Arnout Hauben: “Zij zijn veel luidruchtiger”

Hij is terug met een nieuw programma

Vanaf 21 maart gaat ‘Dwars door de lage landen’ van start op één. Presentator en reisgids van dienst is Arnout Hauben. Hem kennen we nog van ‘Rond De Noordzee’, ‘Dwars door België’ en ‘Dwars door de Middellandse zee’. Maar niet alleen in Vlaanderen is Arnout populair, ook onze noorderburen appreciëren Arnout steeds meer en meer.

“Zij kunnen onze Vlaamse programma’s steeds meer en meer smaken. Zij appreciëren dat we gewoon doen, in tegenstelling tot Nederlanders, die van nature veel luidruchtiger en heel aanwezig zijn. En dat is de reden waarom ik koos voor ‘Dwars door de lage landen te maken.”

Arnout en zijn team gaan niet op zoek naar de hoogste berg of de meest exotische plek. Hij wil het vooral allemaal heel spontaan houden. “De mens in zijn voortuin, de madam die garnalen verkoopt in de vismijn, de boer die net zijn vrouw heeft begraven… Televisie maken in je eigen taal is heel comfortabel. Het helpt ook dat zowel Belgen als Nederlanders ons een beetje beginnen te kennen”, zegt hij in Story.

Bio van Arnout Hauben

Meer Over:

Arnout Hauben