.
Arnout Hauben in Dwars door de Middellandse Zee
zaterdag 26 maart 2022

Arnout Hauben: “ Het leven is meer dan dat”

Hij geniet volop van het leven

Op 21 maart 2022 start ‘Dwars door de lage landen’, het nieuwe programma van Arnout Hauben. Het programma bracht Arnout op de mooiste plaatsen in Vlaanderen en bracht hem in contact met de boeiendste personen en de droevigste verhalen. Ook oorlog kwam hij tegen op zijn pad.

“Dat is nu eenmaal een belangrijk thema in het leven. Het leven is meer dan scrollen op Instagram en lekker eten en drinken. Zelf ben ik heel gelovig opgevoed en professioneel vlak heb ik me al vaak verdiept in oorlogsverhalen. Ik ben nog met de rugzak door Oekraïne getrokken en heb er bij mensen thuis geslapen. Mijn hart breekt als ik zie dat de geschiedenis zich herhaalt”, zegt hij in Story.

Heel wat mensen staan erg angstig in het leven, maar daar heeft Arnout voor zichzelf al de remedie voor gevonden. “Door veel met de rugzak op pad te gaan, zal je merken dat veel mensen voor je willen zorgen. Je zal altijd een slaapplaats vinden. Ik ben blij dat ik mijn reiskriebels aan mijn kinderen heb doorgegeven. Onze kinderen weten dat de wereld niet stopt in Vlaanderen.”

Bio van Arnout Hauben

Meer Over:

Arnout Hauben